Danais la Festivalul Antic Tomis 2014

danais festival antic

Noi cei de la Danais (proiect al Asociaţiei România-Dacia Casa Noastră) suntem încântaţi că ne-am adus aportul la realizarea Festivalului Antic Tomis 2014.  Danais a ţinut ateliere de ceramică, pielărie, fierărie, dar şi ateliere militare – tir cu arcul getic şi antrenamente cu arme de lemn cu publicul. De asemenea,  am deschis momentele de demonstraţii militare de la această ediţie împreună cu colegii de la LEGIO IIII SCYTHICA  din Bulgaria.

Video aici http://www.reporterntv.ro/stire/dacii-si-romanii-in-lupta-la-tomis

 

Mulţumim pe această cale organizatorilor, partenerilor, publicului şi presei pentru o ediţie a unui eveniment necesar pentru promovarea Constanţei prin istoria sa bogată.

Fotografii de la eveniment, până la postarea unei galerii foto de către noi, găsiţi pe paginile noastre de Facebook Danais Capidava şi Danais.ro.

Pentru cei interesaţi Aventura în Timp Danais continuă în septembrie la Capidava cu un eveniment de 2 zile. Detalii de mâine pe www.danais.ro.

 

Echipa Danais

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 − = 0

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>