Danais la Festivalul Antic Tomis

Danais mulțumește organizatorilor Festivalului Antic Tomis pentru privilegiul de a fi fost parte la o sărbătoare de trei zile a ceea ce înseamnă cultură, istorie și tradiție. De asemenea, Danais mulțumește tuturor partenerilor și celor care sunt alături de noi, fără sprijinul cărora nu am putea să susținem activitățile noastre. Prin atelierele de ceramică, prelucrare lemn și fierărie, prin participanții la reconstituirile luptelor și la demonstrațiile militare, Danais a fost reprezentanta Dobrogei în acest frumos demers pentru cunoașterea și trăirea istoriei noastre. După spusele doamnei Corina Martin, președintele Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului LITORAL-DELTA DUNĂRII, vom merge împreună cu cei care promovează valorile adevărate mult timp de acum înainte.

Imagini de la Festivalul Antic Tomis 2013. Galeria foto va fi completată pe parcursul zilelor următoare cu alte imagini de la eveniment, care arată echipa Danais la lucru alături de organizații din țară și străinătate, dar și cu alte cadre superbe care arată ce poate face pasiunea unor oameni frumoși.

 

Fotografiile spun totul despre ce înseamnă să te întorci în timp, să trăiești istoria, așa că vino la Capidava cu noi și fii trei zile un dac liber de grijile și stresul lumii moderne. Danais vă pregătește, la finalul lunii, un eveniment unic, o tabără în care să fiți trei zile daci care trăiesc, muncesc, luptă, descoperă și se bucură împreună de un scenariu de eveniment pentru publicul larg în premieră în România.

Trăieşte ca un dac. Întoarce-te în timp la Capidava.

http://www.danais.ro/traieste-ca-un-dac-intoarce-te-in-timp/

 

Mai jos aveți aparițiile din presă legate de Festivalul Antic Tomis 2013.

http://gzt.ro/festivalul-antic-bucati-de-istorie/

http://krmenslife.blogspot.ro/2013/08/viva-tomis.html

http://adevarul.ro/locale/constanta/foto-litoral-2013-dacii-romanii-incantati-cetatea-tomis-aveti-mai-frumos-festival-tara-1_521258aec7b855ff56f28cb0/index.html

http://observator.tv/eveniment/festivalul-antic-tomis-se-desfasoara-in-acest-weekend-la-constanta-107181.html

http://www.reporterntv.ro/stire/festivalul-antic-tomis-s-a-incheiat-cu-un-spectacol-de-teatru

 

 

You may also like...

1 Response

  1. avram says:

    cum pot participa? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 × = 25

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>