Danais la Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța și la Liceul Teoretic “Traian” Constanța

 

web

Pentru că vrem ca informațiile privind istoria geților din zona Dobrogei să ajungă la câți mai mulți elevi, am efectuat marți, 10 noiembrie, 7 prezentări. Două la Liceul Teoretic “Traian” Constanța, unde mai făcusem o prezentare cu o săptămână în urmă. Și cinci la clase de a IX-a de la  Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța. La acesta din urmă am ajuns în premieră, fiind încântați să colaborăm cu cadrele didactice și cu elevii. Reconstituire istorică, civism, voluntariat, Capidava, Adamclisi, au fost doar câteva dintre noțiunile prezentate tinerilor elevi constănțeni.

Proiectul de promovare prezentat se desfășoară în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța. De asemenea, apreciem sprijinul  Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, partenerul nostru de drum în promovarea istoriei în rândurile tineretului, în special.

Fotografii de la evenimente https://www.flickr.com/photos/113494075@N07/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 − = 4

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>