Multumim publicului nostru minunat / Danais la Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti” din Constanta

Danais
Tinem sa multumim pe aceasta cale urarilor publicului la implinirea a 3 ani de activitate ca Danais. Apreciem sprijinul dumneavoastra pentru proiectul nostru. In spatele Danais Capidava, pe langa mine, Octavian Manu, presedintele asociatiei Romania-Dacia Casa Noastra (RDCN), de care tine proiectul, se afla o intreaga echipa de voluntari, parteneri si colaboratori. Avand in vedere proliferarea nonvalorilor in societatea romaneasca, aparitia, in ultimul timp, a unor elemente care ne-au atacat munca si a celor care folosesc notiunea de cultura si asociatie sau organizatie nonguvernamentala, fara vreo acoperire reala, in titlurile unor pagini de Facebook, am decis sa nu mai ignoram, in ciuda programului infernal autoimpus, promovarea actiunilor noastre. Ale unei asociatii reale, care an de an a crescut si a promovat cu adevarat cultura in Constanta, oras si judet, in tara si in strainatate. Asa ca, chiar in aceasta postare de multumire si apreciere a celor care recunosc importanta muncii de educare a unor tinere generatii, o sa afisam si activitatea desfasurata astazi.

Dupa Capidava, duminica, Danais a avut, luni, un eveniment la Liceul Tehnologic „C.A. Rosetti” din Constanta. Cu sala de festivitati plina, am avut o ora impreuna cu elevii liceului, care s-au implicat impreuna cu voluntarii nostri intr-o prezentare despre geti, Capidava, Adamclisi, valori, repere morale si voluntariat. Tinerii participanti la activitate au aflat notiuni noi – Capidava, Sarmizegetusa Regia, Dapyx – regele get de la Capidava, ca sa enumar doar cateva dintre ele. Elevii au primit, la finalul activitatii diplome din partea Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta si a noastra, parteneri in actualul proiect de promovare istorica din scolile constantene.

Cu sprijinul dumneavoastra, publicul nostru minunat, al partenerilor de diferite facturi, de la autoritati, firme si institutii culturale, vom continua sa promovam siturile antice dobrogene si istoria lor. Tomis, Callatis, Capidava, Ulmetum, Carsium, Axiopolis, vor fi prinse in programul nostru viitor.

Octavian Manu, presedinte RDCN

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


1 × 3 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>