Ziua Constanței – Ziua Tomisului a fost una de neuitat

 

 

CELEBAREA FONDĂRII TOMISULUI – 2500 ANI DE ISTORIE

EDIȚIA I  – 21 mai 2016

Galerie Foto eveniment https://www.flickr.com/photos/113494075@N07/

Ne bucurăm că am putut readuce la viață arena din Tomis, că am putut onora memoria celui mai cunoscut gladiator local – Skirtos Dakesis.

Ne bucurăm că am integrat zona istorică a orașului, voluntariatul, civismul, muzeele, instituțiile de cultură, comunitatea într-un eveniment tematic care a celebrat istoria milenară a orașului nostru.

Mulțumim partenerilor, presei și miilor de oameni care au asistat și participat la parade, ateliere, prezentări și demonstrațiile care au celebrat Ziua Constanței  - Ziua Tomisului, 2500 de ani de istorie.

Ne bucurăm, de asemenea, că în aproximativ o lună am celebrat Cetatea Eternă Roma și am celebrat, ca organizatori, Cetatea Noastră  – Tomis

1000 de materiale informative despre istoria cetății Tomis au fost distribuite, iar evenimentul a fost transmis de presa locală și cea națională.

După cum am spus și la deschiderea sărbătorii, prin tinerii noștri voluntari, viitorul pune în scenă trecutul pentru un prezent mai bun.

Vivat Constanța! Vivat Tomis!

Octavian – Eugeniu Manu, președinte Asociația România – Dacia Casa Noastră

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 6 = 30

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>